Over ons

BSB Advies is hét bureau voor advies en management voor vraagstukken over natuur-en gebiedsontwikkeling, infrastructuur, bodem en milieu en impact neutraal ondernemen.

Waar wij goed in zijn? Complexe vraagstukken op het gebied van de fysieke leefomgeving omzetten naar planmatige oplossingen. Met kennis en aandacht voor het bestuurlijk proces.

Wij staan altijd in verbinding met partijen en vraagstukken. In al onze projecten zijn wij de schakel van overheid naar het bedrijfsleven en andersom. Daarin zoeken we altijd naar verbinding. Verbinden als basis om verder te komen. In dat spel zijn wij op ons best.

Wij hebben inhoudelijk expertise op thema’s als natuur- en gebiedsontwikkeling, infrastructuur, bodem & milieu en duurzaamheid. We leveren project-, proces, omgevingsmanagement en strategisch advies. Zo zijn wij gesprekspartner voor zowel overheid als ondernemers.

BSB Advies is mede-initiatiefnemer en oprichter van AXXIA. Een adviescoöperatie op het gebied van milieu, (leef)omgeving en duurzaamheid.

Wie zijn wij

Gerrit Boer

LinkedIn profiel

Als projectleider en consultant werkt Gerrit Boer hoofdzakelijk voor het bedrijfsleven. Gerrit is analytisch en oplossingsgericht. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als sparringpartner voor bedrijven en overheden bij bodem- en milieuvraagstukken. Gerrit is NMI – geregistreerd mediator.

Mark van den Hoven

LinkedIn profiel

Mark van den Hoven werkt aan adviesopdrachten voor met name overheden. Hij is een kwartiermaker en verbinder en heeft ruim 25 jaar ervaring als programma- en procesmanager in (bestuurlijke) complexe projecten of processen. Mark heeft oog voor de inhoud, het proces en bestuurlijke context en werkt vooral op de thema’s: natuur- en gebiedsontwikkeling, infrastructuur en duurzaamheid.

Harm Janssen

LinkedIn profiel

Harm Janssen heeft jarenlang ervaring met belangenbehartiging van bedrijven, onderhandelingstrajecten en overleg met overheden op bestuurlijk niveau.