Bodem en bedrijf

BSB Advies - Bodem en Bedrijf
BSB Advies - Harm Janssen - vierkant

Harm Janssen

Sterke affiniteit met grond, water en wegenbouw en werkt meestal op de thema’s bodem, milieu en infrastructuur & mobiliteit.

Bedrijven moeten op eigen kosten de bodem saneren. Het bedrijfsleven staat hierbij voor een flinke opgave. In Noord-Brabant en Limburg hebben wij samen met iedere provincie een unieke aanpak uitgewerkt: ‘Bodem en Bedrijf’.

Uitgangspunt is dat (sanerende) maatregelen worden genomen met oog voor de economische situatie van het individuele bedrijf. Dit vergt maatwerk op organisatorisch, financieel en milieu-hygiënisch gebied. Om de aanpak verder te stroomlijnen zoeken we in een programmatische aanpak naar een effectieve en efficiënte bundeling van de opgaven herstructurering, ‘werklocaties’ en ‘spoedlocaties’. We koppelen de thema’s ecologie (verontreiniging en drinkwater), economie (vitale terreinen) en ontwikkeling (herstructurering en revitalisering) op een slimme manier waardoor kansrijke locaties opgepakt worden.

Wij werken samen met bedrijven naar een structurele en duurzame oplossing waarmee de overheid instemt, die betaalbaar en uitvoerbaar is en waarmee de gewenste ontwikkeling kan worden gerealiseerd. Dit vraagt om een zorgvuldige afstemming met alle betrokken partijen.

waarmee kunnen we u helpen?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres

Volg BSB Advies ook op: