Omgevings management

de kracht van de omgeving leidt tot verbetering
van plannen en producten.

BSB Advies - Omgevingsmanagement - Stakeholder- en issue analyse

Stakeholder- en issue analyse

Wat zijn de belangrijkste onderwerpen bij een ontwikkeling of een project en welke issues spelen er nog meer in de omgeving? Wie zou je hierbij willen betrekken en hoe pak je dit aan? Wat communiceer je wel of juist nog niet? Hier gaat het over in een stakeholderanalyse. Wij kijken samen met u naar een strategische aanpak om op een juiste wijze verschillende partijen en inwoners betrokken te krijgen bij een visie of project. Extern maar juist ook binnen de organisatie!

Omgevingscommunicatie - kernboodschap

Wat is de boodschap die je wilt overbrengen en aan wie is de boodschap gericht? Daar gaat het over bij omgevingscommunicatie. Persberichten, kernboodschappen, digitale magazines etc. In nauwe samenspraak met u en met een strategische communicatiepartner stellen wij ze voor u op.

BSB Advies - Omgevingsmanagement - Omgevingscommunicatie - kernboodschap
BSB Advies - Omgevingsmanagement - Social Design

Social design

Maatschappelijke opgaven zijn vaak complex. Er spelen regelmatig veel en soms ook tegengestelde belangen. Social design is een methode om in nauwe samenwerking met betrokkenen te komen tot oplossingen met draagvlak. Meedenken en samenwerken, een gedragen oplossing is daarbij het credo. Social design trajecten zijn inpasbaar binnen uiteenlopende vraagstukken. Hierbij kunt u denken aan; infrastructuur en mobiliteitsprojecten, ruimtelijke visies, energie-transitie processen of een overlast vraagstuk vanuit omwonenden met betrekking tot een project. Wij kijken hierbij altijd oplossingsgericht met u naar de weg vooruit.

Omgevings management projecten

Omgevings management

Omgevings management

waarmee kunnen we u helpen?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres

Volg BSB Advies ook op: