Over ons

Wie wij zijn en wat wij doen.

BSB Advies - Over ons - Visie afbeelding

Visie

Wij werken samen met onze publieke en private opdrachtgevers aan een betere woon-, werk- en leefomgeving, en willen daarmee een mooiere en betere wereld doorgeven aan onze kinderen.

Missie

Het is onze missie om altijd de verbinding op te zoeken tussen partijen en vraagstukken. Hierbij is BSB het best in haar element als schakel tussen overheden, bedrijfsleven, maatschappelijke partijen en burgers/inwoners. Deze sleutelpositie behouden wij door processen slim in te richten en partijen te verbinden in onze proces- en project aanpak.

Onze kennis en expertise zetten we in op verschillende, deels overlappende, thema’s. In ons werk zien wij de klant centraal, en proberen wij in samenwerking een bijdrage te realiseren aan de maatschappelijke opgave van onze opdrachtgevers.

BSB Advies - Luchtfoto met water

MVO

Als BSB Advies voelen we ons mede-verantwoordelijk voor een mooiere en betere wereld voor onze kinderen. Daarom rijden wij elektrisch en wekken we de benodigde energie hiervoor zelf duurzaam op. Onze overblijvende CO2-footprint wordt compenseert d.m.v. donaties.

De afgelopen jaren hebben we de volgende doelen ondersteund: ‘Home Ride’ van het Ronald McDonalds kinderfonds, de ‘Giro di Kika’ en ‘Alpe d’huzes van het KWF.

Ons team

BSB Advies - Wessel van den Hoven - vierkant
Wessel van den Hoven

Zoekt altijd naar concrete oplossingen, een passende aanpak en het juiste proces met mijlpalen.

BSB Advies - Mark van den Hoven - vierkant
Mark van den hoven

Heeft oog voor de inhoud, het proces en bestuurlijke context van diverse thema’s.

BSB Advies - Harm Janssen - vierkant
Harm Janssen

Sterke affiniteit met grond, water en wegenbouw en werkt meestal op de thema’s bodem, milieu en infrastructuur & mobiliteit.

waarmee kunnen we u helpen?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres

Volg BSB Advies ook op: