Expertises

Onze expertises die we inzetten
op de verschillende themas.

bsb-advies-strategisch-programmamanagement

Programma management

Programmatisch werken is het samenbrengen van doelen en projecten. Door middel van samenspraak en een open houding, kan er met verschillende belanghebbende een consensus bereikt worden. Hierbij staat een integraal en adaptief programma centraal. De kracht zit in het organiseren van een actief samenspel tussen behoeften (doelen), initiatieven (projecten, inspanningen) en initiatiefnemers (bijv. gemeenten, provincie & waterschap). Dit krijgt vorm door dit op een juiste wijze uit te zetten in tijd en geld. Door initiatieven in relatie tot elkaar te brengen en te sturen op onderlinge samenhang ontstaat een programma waarmee de verschillende doelen over meerdere jaren worden gerealiseerd.

Proces management

Niet alleen het eindresultaat telt in onze projecten en processen, het juist managen van het proces is net zo belangrijk. In complexe projecten, hebben we oog voor het proces en werken we continu aan verbetering en balancering van het proces. In goed evenwicht tussen de harde kant (procedures, kennis) en de zachte kant (vertrouwen, samenwerken, verbinden). Hiermee ontzorgen wij onze opdrachtgever en werken wij aan een optimaal en gedragen eindresultaat.

bsb-advies-strategisch-processmanagement
bsb-advies-strategisch-advies

Strategisch advies

Wij leveren strategisch advies op het gebied van duurzaamheid, milieu en bodem aan ondernemingen en overheden. De adviesvraagstukken zijn meestal complexe vraagstukken op strategisch en bestuurlijk niveau en bevinden zich vaak in de beginfase van ontwikkelingen of op een kantelmoment. Strategie, visie, proces, haalbaarheid en draagvlak zijn sleutelwoorden.

Project management

De eindverantwoordelijkheid dragen is ons op het lijf geschreven. In de rol als projectmanager zijn wij de verbinding tussen bestuurder, opdrachtgever, projectteam en externe adviseurs. Met het oog op tijd, kwaliteit, organisatie, informatie, financiën en een passend risicoprofiel wordt er gestuurd naar succes. Veel voorkomende producten binnen de projectmanagement opdrachten die wij doen vindt u hieronder.

bsb-advies-Projectmanagement
bsb-advies-omgevingsmanagement-banner

Omgevings management

Stakeholderanalyses, krachtenvelden en social design. Dat zijn voor ons doorgronde termen. De kracht van de omgeving (in de vorm van burgerparticipatie en of betrokkenheid) leidt tot verbetering van plannen en producten. Dit vraagt om lef, een open houding en transparantie. Het invullen van strategisch omgevingsmanagement, het begeleiden van klankbordgroepen, het verzorgen van informatiebijeenkomsten en betrekken van de politiek: geen uitdaging is ons te groot.

waarmee kunnen we u helpen?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres

Volg BSB Advies ook op: