Thema's

De thema’s van BSB Advies waarmee wij verschil kunnen maken.

bsb-advies-bodem-en-subsidie
Icon-Bodem-Subsidies-wit

Bodem & Subsidies

Wij adviseren en begeleiden bedrijven die kampen met vervuilde terreinen en die willen of moeten saneren. Wij stellen maatwerkadviezen en -plannen op die passen bij de bedrijfsontwikkelingen. Zo houden we samen met de ondernemer grip en regie op de sanering en de kosten die ermee zijn gemoeid. We verzorgen subsidies en onderhandelen met overheden en andere belanghebbende partijen, zoals omgeving en kopers, om tot een duurzame oplossing te komen.

Leefbaarheid & Social Design

De directe leefomgeving van inwoners komt meer en meer onder druk te staan. Hierom nemen wij in onze projectaanpak de leefbaarheid mee als volwaardig element.

BSB Advies - Leefbaarheid en social design
Icon-Leefbaarheid-Social-Design-wit
BSB Advies - Klimaat, milieu en energie
Icon-Klimaat-Milieu-Energie-Wit

Klimaat, Milieu & Energie

De budgetten bij overheden lopen terug en toch ligt er een forse natuuropgave. Hoe gaan we daarmee om? Wij zijn betrokken bij vraagstukken rondom natuurontwikkeling. Natuur als een te realiseren opgave vanuit overheden en natuur als waardeontwikkeling in de lokale en regionale leefomgeving. Samen met onze klanten zoeken we naar verdienmodellen of constructies door slimme combinaties te maken van geldstromen van overheden en private partijen.

Infrastructuur & mobiliteit

Een reconstructie of de aanleg van een weg vereist durf om, naast asfalt, ook uit te gaan van Smart Mobility. Smart Mobility is het toepassen van slimme technologie, sturen op gedragsverandering en het inzetten van mobiliteitsmanagement. Wij verbinden asfalt en Smart Mobility. Dat kan gaan om het aansturen van het projectteam of het verzorgen van het strategisch omgevingsmanagement bij infrastructurele projecten. We zijn met name actief in de planvormingsfase met een MER, zienswijzen of inpassingsplan.

BSB Advies - Infrastructuur en mobiliteit (1)
Icon-Infrastructuur-Mobiliteit-Wit

waarmee kunnen we u helpen?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres

Volg BSB Advies ook op: